Ύπνος σε Παράξενα Μέρη (διαδίκτυο)


Μία ακόμα άκρως παράξενη ιστοσελίδα για το «toolkit» κάθε παράξενου ταξιδιώτη είναι και η www.sleepinginairports.net, αφιερωμένη στην εμπειρία ύπνου σε... αεροδρόμια! «Που μπορεί να φανεί όμως χρήσιμο κάτι τέτοιο;» θα σκεφτείτε.

Αρκετά από τα ταξίδια του ΠΤ είναι «εκτός της πεπατημένης», απαιτούν δηλαδή επίσκεψη σε μέρη όπου δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, περιήγηση σε αρκετά παράξενες ώρες (εκτός ωραρίου), μεγάλα ταξίδια με πολλές στάσεις κ.ά. Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που η νύχτα βρίσκει τον ΠΤ δίχως κάπου να... κοιμηθεί! Ε λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση ακούει στο όνομα αεροδρόμιο!
Απλά επισκεφθείτε το sleepinginairports.net και θα καταλάβετε τι εννοώ, μιας και θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πραγματικά σπάνιες εμπειρίες από ταξιδιώτες, καθώς και tips, προτάσεις και σχόλια για το πως να περάσετε τη νύχτα σας σε πλήθος αεροδρομίων παγκοσμίως. Μέχρι και αξιολόγηση υπάρχει για την εμπειρία ύπνου που «προσφέρουν» διάφορα αεροδρόμια, με σχετικές λίστες για τα top 10 και worst 10 για ταξιδιώτες!