Ποιος Είναι ο Παράξενος Ταξιδιώτης; (το team)


Ο Παράξενος Ταξιδιώτης είναι μία ιδέα και ως ιδέα τράβηξε κοντά της κατά καιρούς πλήθος καταξιωμένους και μη συντάκτες της εναλλακτικής πνευματικής αναζήτησης που θέλγονται από τα ταξίδια.
Εμπνευστής της ιδέας είναι ο συγγραφέας και από παλιά παράξενος ταξιδιώτης Νικόλαος Κουμαρτζής, ο οποίος με εβδομαδιαίες προτάσεις κρατάει ζωντανή τη φλόγα της αναζήτησης παράξενων τοποθεσιών. Κατά καιρούς από το team του Παράξενου Ταξιδιώτη έχουν περάσει ο καστροπεριηγητής και αρθογράφος Μιλτιάδης Τσαπόγας, οι ενθουσιώδεις πολυταξιδευμένοι αρθογράφοι Δημήτρης Αναστασίου και Γιώργος Αδαμόπουλος, ο αρχαιοπεριηγητής Μηνάς Παπαγεωργίου, η ιδιαίτερη συνοδοιπόρος του ΠΤ Μαρία Σαρηγιαννίδου κ.ά.
Στην πραγματικότητα όμως, η συντακτική ομάδα του Παράξενου Ταξιδιώτη αλλάζει σχεδόν σε μηνιαία βάση, παραμένοντας ανοικτή πάντα σε νέο αίμα και ανθρώπους που με τον ενθουσιασμό και τη διαφορετική τους ματιά εμπλουτίζουν το weird journal του ταξιδιώτη μας με νέα μέρη ικανά να μας παραξενέψουν.

Ο ΠΤ όμως δεν είναι μόνο οι συντάκτες του... όχι! Ο Παράξενος Ταξιδιώτης έχει κτίσει τις ράγες του σε τόσα μέρη χάρη σε ανθρώπους καθημερινούς αλλά ξεχωριστούς, με μεράκι και όρεξη, αλλά κυρίως χάρη σε ανθρώπους που έχουν αυτό το... "παράξενο μάτι" που χρειάζεται.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις ένας από αυτούς, διάβασε τις σημειώσεις του Παράξενου Ταξιδιώτη σε αυτό το link για περαιτέρω οδηγίες.