Strangler GPS: Για να Μην Χάνεστε!


Η νέα υπηρεσία StranglerGPS του Παράξενου Ταξιδιώτη είναι εδώ! Κατεβάστε σήμερα τα αρχεία .kml και ανακαλύψτε ακόμα πιο εύκολα τα άγνωστα και παράξενα μέρη της Ελλάδας που παρουσιάζονται στον ταξιδιωτικό οδηγό Παράξενος Ταξιδιώτης: Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα (εκδόσεις Αρχέτυπο).

Ο φίλος του strangler.gr (παράξενος ταξιδιώτης και ο ίδιος) Basile Laderchi δούλεψε με μεράκι και ενθουσιασμό τους τελευταίους μήνες, ώστε να κάνει το δικό σας ταξίδι πιο εύκολο. Ο Παράξενος Ταξιδιώτης δεν έχει παρά να τον ευχαριστήσει από καρδιάς του και εύχεται να παραμείνει κοντά μας στην προσπάθεια να αλλάξουμε την ταξιδιωτική αντίληψη των Ελλήνων (και όχι μόνο).
Καλά παραξενοταξίδια λοιπόν!



οδηγίες χρήσης
Κατεβάστε το κατάλληλο αρχείο και "φορτώστε" το σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα/ συσκευή. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά ένα διπλό κλικ πάνω στο αρχείο στον υπολογιστή σας θα είναι αρκετό, ενώ εξίσου απλή διαδικασία είναι και η φόρτωση του σε κάποια συσκευή GPS.
Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του ΠΤ: strangetraveller@hotmail.com

αρχεία
> StranglerGPSv1 για Google Earth
> StranglerGPSv2 light version για Google Maps, Mio, iGo κ.λπ.

* Σημείωση: Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Google Earth πατώντας εδώ.
3 Responses
  1. Ανώνυμος Says:

    Εξαιρετικά πρωτοποριακή ιδέα!!!
    Μπράβο στον δημιουργό και στους υπεύθυνους!

    Απίστευτο 'gadget' για κάθε στιγμή και μέρος.

    Ήρθε η ώρα να αγοράσω GPS μήπως??


  2. Ανώνυμος Says:

    Μπράβο στον παράξενο ταξιδιώτη για τη νέα υπηρεσία του. Τη βρίσκω πάρα πολύ χρήσιμη για τους επίδοξους ΠΤες.

    Υπάρχει ένα πρόβλημα με το v1 αρχείο. Το google earth μου το εμφανίζει κενό!


  3. Χαίρομαι που η προσπάθεια του Strangler GPS αγκαλιάστηκε εξ αρχής από τους φίλους και συνοδοιπόρους του Παράξενου Ταξιδιώτη.
    Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με το hosting των αρχείων στο διαδίκτυο, τώρα όμως όλα δουλεύουν ρολόι. Αναφέρομαι στο σχόλιο του φίλου από πάνω, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει download το v1 αρχείο.

    Αν αντιμετωπίσετε ξανά οποιοδήποτε πρόβλημα στο μέλλον, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το email του Παράξενου Ταξιδιώτη: strangetraveller@hotmail.com

    Φιλικά,
    Νίκος.