Επικοινωνία


Ανακοίνωση Πανελλήνια Παράξενη Χαρτογράφηση Ιούλιος 2008: Πρόσκληση για "Ξεναγούς"

Επικοινωνία
Θέλετε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Παράξενο Ταξιδιώτη, να τον ρωτήσετε κάτι, να ζητήσετε περαιτέρω οδηγίες, να του δώσετε ιδέες για ταξίδια, εικόνες από τα δικά σας, ή να παρουσιάσετε το δικό σας παράξενο μέρος; Θέλετε να γίνεται και εσείς ένας Παράξενος Ταξιδιώτης;
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του email strangetraveller@hotmail.com, για οποιοδήποτε θέμα έχετε κατά νου. Και μην ξεχνάτε! Το παράξενο ορίζεται κάθε φορά διαφορετικά από τον καθένα, οπότε μην διστάσετε να στείλετε email για οτιδήποτε σας φαίνεται «διαφορετικό» στα ταξίδια σας.

Χορηγοί και Υποστηρικτές Παράξενου Ταξιδιώτη
Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια του Παράξενου Ταξιδιώτη είναι η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού και η Ομάδα Πυθέας, ενώ χορηγοί επικοινωνίας το www.metafysiko.gr, το www.explorers.gr, το περιοδικό mystery και ο έντυπος Παράξενος Ταξιδιώτης.
Αν επιθυμείτε να γίνεται και εσείς χορηγός επικοινωνίας ή υποστηρικτής, κερδίζοντας μία θέση στο μνημόνιο του (διαδικτυακού ή έντυπου) ημερολογίου του Παράξενου Ταξιδιώτη ή σχετική αναφορά στα ταξίδια του, επικοινωνήστε μέσω του email strangetraveller@hotmail.com.