Θέλεις να γίνεις Παράξενος Ταξιδιώτης;


Ο Παράξενος Ταξιδιώτης σκοπεύει το καλοκαίρι να «οργώσει» την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την καλύτερη χαρτογράφηση των παραξενιών της χώρας μας. Αλλά, ποιος θα σου πει καλύτερα για έναν τόπο από έναν ντόπιο; Έτσι, σ’ αυτό το ταξίδι του ψάχνει για «ξεναγούς», για ανθρώπους που να γνωρίζουν –ή έστω να έχουν ακούσει- για παράξενα μέρη κατά μήκος ολόκληρης της χώρας.

Παράξενα εστιατόρια, ξενοδοχεία και cafe, ιδιαίτερους αρχαιολογικούς χώρους, παράξενα εκθέματα σε μουσεία ή εκθέσεις, κάστρα και φρούρια με αλλόκοτους θρύλους ή ιδιαίτερη ιστορία, τόπους με μυθολογική, ιστορική ή λαογραφική παραξενιά.. τα πάντα. Και μην ξεχνάτε, ότι το παράξενο ορίζεται κάθε φορά διαφορετικά από τον καθένα, οπότε μην διστάσετε να στείλετε email για οτιδήποτε σας φαίνεται «διαφορετικό» στο strangetraveller@hotmail.com.

Θέλετε να λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη παράξενη χαρτογράφηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι και το δικό σας όνομα στα κιτάπια της ιστορίας; Θέλετε να γίνετε και εσείς ένας παράξενος ταξιδιώτης;