Zombie Κατέλαβαν την Πόλη! (weird.trend, παγκόσμιο)


Έχετε δει την ταινία Η Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών ή την πιο πρόσφατη 28 Μέρες Μετά; Πλήθη από απέθαντους καταλαμβάνουν πόλεις, επιτίθενται και τρώνε κατοίκους της, καταστρέφοντας παράλληλα κτίρια και οχήματα. Άρρωστη και άκρως τρομακτική κατάσταση, δεν νομίζετε;
Πως λοιπόν πιστεύετε πως αισθάνθηκαν οι ανυποψίαστοι κάτοικοι της αμερικανικής πόλης Toronto τον Οκτώβριο του 2008 ή της αυστραλιανής πόλης Sydney τον Απρίλιο του 2006 ή του San Francisco τον Ιούλιο του 2005 ή της Atlanta, της California, της Washington, της Oklahoma, της Pennsylvania, της Alabama κ.ά. όταν εκατοντάδες zombie εισέβαλαν στην πόλη τους; Όχι, δεν μιλάω για κάποια ταινία, αλλά για την πραγματική ζωή!

Ήταν Οκτώβριος του 2003, όταν η πρώτη παρέλαση zombie έλαβε χώρα στο Toronto με μόλις 5 άτομα. Η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς το φαινόμενο εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρες τις ΗΠΑ και σε αρκετές χώρες παγκοσμίως. Αποτέλεσμα; Περίπου 50 πόλεις και παραπάνω από 7.500 «zombie» σε ολόκληρη την υφήλιο συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα των Zombie, στις 26 Οκτωβρίου του 2008!
Δεν μπορώ να σας προτείνω κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για να επισκεφθείτε κάποια πόλη, μιας και η διοργάνωση των εν λόγω παρελάσεων γίνεται underground μέσω forum (ας είναι καλά το internet). Αν πάλι επιμένετε, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το φόρουμ zombiewalk.com για πληροφορίες σχετικά με τις παρελάσεις του 2009, ή να περιμένετε έως ότου τα zombie επισκεφθούν κάποια από τις ελληνικές πόλεις!

Από την επέλαση των zombie στο Toronto, το 2007.