Ζήστε για λίγο σαν... Xάμστερ! (Γαλλία)


Υπάρχουν αμέτρητα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο που προσπαθούν με διάφορους τρόπους να δελεάσουν,να προσελκύσουν και φυσικά να κρατήσουν τους πελάτες τους. Είτε με προσιτές τιμές, είτε με την τοποθεσία και το περιβάλλον όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει, πόσο κοντά βρίσκεται στο κέντρο μιας περιοχής, αν διαθέτει πάρκινγκ, wifi, κ.λπ. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποια που προσπαθούν να φθάσουν σε ένα... άλλο επίπεδο.

Ένα από τα πιο περίεργα αλλά και πρωτότυπα ξενοδοχεία του κόσμου βρίσκεται στη πόλη Ναντ της Γαλλίας. Και αυτό, διότι οι πελάτες του μπορούν να ζήσουν μία... διαφορετική βραδιά καθώς μπορούν να ζήσουν, να νιώσουν και να συμπεριφερθούν σαν χάμστερς! Ναι, καλά ακούσατε!
Οι ιδιοκτήτες-αρχιτέκτονες Frederic Tabary και Yann Falquerho δίνουν την "ευκαιρία" στους πελάτες του ξενοδοχείου τους, εκτός φυσικά από τη διαμονή, να βάλουνε στολές χάμστερ, να κυλήσουν και να τρέξουν σε μεγάλους κάθετους τροχούς όπως έχουν τα χαριτωμένα τετράποδα στα κλουβιά τους, να πιούνε νερό από έναν σωλήνα που στάζει νερό, καθώς και να φάνε το φαγητό τους μέσα από δοχεία! Το κτίριο όπου στεγάζεται το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο κτίστηκε τον 18ο αιώνα και όπως καταλαβαίνετε δίνει ταυτόχρονα και μία μεσαιωνική αισθητική στους πελάτες-χάμστερς...
Αν τυχόν βρεθείτε στη Ναντ, στη δυτική Γαλλία, μην παραλείψετε να επιλέξετε το Hamster's Villa για τη διαμονή σας. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό στις τιμές του (100 ευρώ/βραδιά), όμως σκεφτείτε ότι θα σας δωθεί η ευκαιρία να ζήσετε και να νιώσετε σαν αληθινά χάμστερς!