Modern Toilet Restaurant: Φάτε, Αφοδεύστε, Τελειώσατε! (Ταϊβάν)


Στην πόλη Kaohsiung του βόρειου Taipei, στον αριθμό 34 της οδού Lin Quan St, βρίσκεται το αμφιλεγόμενο εστιατόριο Modern Toilet.. ένα must για κάθε παράξενο ταξιδιώτη που θα τον φέρει ο δρόμος του στην τόσο μακρινή αυτή χώρα. Αν και μπορώ σίγουρα να σας εγγυηθώ ότι θα παραξενευτείτε, κρατάω επιφυλάξεις για το αν θα καταφέρετε να.. χορτάσετε. Γιατί;

Το εστιατόριο, το οποίο αποτελεί μία τεράστια.. τουαλέτα με 100 «χέστρες» αντί καθισμάτων και περισσότερες από 30 μπανιέρες αντί τραπεζιών για τους πελάτες του, σε ωθεί σε αλλόκοτες σκέψεις καθώς τρως μιας και καταφέρνει να φέρει σε ευθεία σύγκρουση δύο αισθήσεις: τη γεύση και την όραση! Για παράδειγμα, αν προτιμήσετε το πλέον δημοφιλές μενού με τίτλο Number 1 Toilet θα κλιθείτε να φάτε μεταξύ άλλων ένα παγωτό καλυμμένο με καυτή λιωμένη σοκολάτα (καλά ως εδώ) που μοιάζει σε εξαιρετικό βαθμό με μικρά ανθρώπινα περιττώματα (sic)!
Και αν, όπως κάθε φυσιολογικό άνθρωπος, ανακατευτείτε από το θέαμα και τους παραλληλισμούς δεν χρειάζεται καν να τρέξετε έως την τουαλέτα, μιας και υπάρχει χαρτί υγείας σε ρολό (ως υποκατάστατο της χαρτοπετσέτας) ακριβώς δίπλα σας! Το αλλόκοτο αυτό εστιατόριο παραμένει ανοικτό καθημερινά έως τις 10 το βράδυ και σαβ/κο έως τις 10:30, ενώ για οποιεσδήποτε πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (07) 752 2471.