Έκθεση Πτωμάτων στην Αθήνα; (Αθήνα)


Πάντα φοβόσασταν το θάνατο και την πιθανότητα να δείτε από κοντά ένα πτώμα; Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε το φόβο σας επισκεπτόμενοι την πιο φρικιαστική έκθεση που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στη χώρα μας. Ο λόγος για το BODIES και τα δεκάδες αληθινά πτώματα που από τις αρχές Φεβρουαρίου εκτίθενται στο Τεχνόπολις της Αθήνας με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους!

Δείτε τη θέση του σκελετού σας όταν τρέχετε, τη δράση του εγκεφάλου σας όταν σκέφτεστε, το πώς τεντώνονται οι μυς όταν αθλήστε, το πώς τα αγγεία αγκαλιάζουν το κρανίο σας και ούτω καθ’ εξής. Φρικιαστικό, δεν νομίζετε; Δεν θα διαφωνήσω, προσθέτοντας όμως και τη λέξη «μοναδικό»!
Αν λοιπόν αισθάνεστε πως έχετε αρκετά… γερό στομάχι και περισσεύουν 16 ευρώ στη τσέπη σας, κατευθυνθείτε προς την περιοχή Γκάζι και την αίθουσα Δ12 του Τεχνόπολις. Πως; Απλά επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 του metro και κατεβείτε στη στάση Κεραμεικό ή εναλλακτικά ανεβείτε στη γραμμή 21 του τρόλεϊ και κατεβείτε στη στάση Φωταέριο. Σε περίπτωση που προτιμάτε τα λεωφορεία, κάντε ένα τηλέφωνο στο 210 3417446 μιας και πολλές γραμμές περνάνε από το σημείο αυτό.


Σημείωση:
Η έκθεση The Bodies θα παραμείνει στην Αθήνα έως τις 10 Μαΐου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα bodiestheexhibition.com για να ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή σε ποιες χώρες παγκοσμίως μπορείτε να δείτε την εν λόγω έκθεση.