Pub "Προς... Πώληση"! (Ουγγαρία)


"Προς πώληση" θα ήταν το όνομα της συγκεκριμένης pub αν γινόταν πιστή μετάφραση στα ελληνικά. Ο λόγος για την pub "For Sale" στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη. Ένα ιδιαίτερο μαγαζί που εντυπωσίαζει με την διακόσμησή του, τις τιμές του και το περιβάλλον του. Νέοι και νέες (αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες) "συναντιούνται" καθημερίνα στο "For Sale" και απολαμβάνουν το ποτό ή το φαγητό τους. Εντύπωση προκαλεί στον επισκέπτη αμέσως η ιδιαίτερη διακόσμηση του μαγαζιού. Στους τοίχους αλλά ακόμα και στην οροφή(!) ολόκληρου του χώρου κρέμονται χαρτάκια-σημειώματα τα οποία φυσικά προέρχονται από τους πελάτες του!
Ο καθένας μπορεί να γράψει μία ευχή, μία λέξη ή να ζωγραφίσει μία εικόνα και να κρεμάσει το χαρτάκι του (που προμηθεύται από το bar ή από τον/την σερβιτόρο/α) όπου βρει: στους τοίχους ή στο ταβάνι!
Στον ημιόροφο του μαγαζιού υπάρχουν μόνο τραπέζια όπου οι πελάτες μπορούν και να απολαύσουν τοπικές νοστιμιές. Έκπληξη προκαλεί το έδαφος του ημιορόφου αφού είναι γεμάτο από τσόφλια από φυστίκια! Ναι, καλά καταλάβατε! Τρώτε το φυστίκι σας και πετάτε κάτω τα τσόφλια του!
Για ποτό ή για φαγητό, για καφέ και χαλάρωση, για μπύρα (διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μπύρες) ή live μουσική, η pub "For Sale" αποτελεί έναν must προορισμό για τον Παράξενο Ταξιδιώτη που θα βρεθεί στη Βουδαπέστη! Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Vamhaz krt και τον αριθμό 2. Αν δεν μπορέσετε να την βρείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο τηλέφωνο (+36) 1 267 02 76. Και ... καλή σας διασκέδαση!

Στον ημιόροφο του μαγαζιού μπορείτε να απολαύσετε άνετα το φαγητό σας


Η θέση της pub στο χάρτη του Google.