Ζώντας σε Αρένα Μονομάχων! (Μεξικό)



Πώς θα σας φαινόταν αν περνούσατε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης διαμένοντας σε μία αρένα σαν και αυτές που υπήρχαν στην αρχαία Ρώμη, όπου ο κόσμος απολάμβανε το θέαμα που του προσέφεραν δεκάδες μονομάχοι; Αν για λίγες μέρες μεταμορφωνόσασταν σε Ράσελ Κρόου (ναι, ναι! με σπαθί και ασπίδα!) ζώντας σε μία δική σας εκδοχή της χουλιγουντιανής ταινίας "Ο Μονομάχος";

Δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε στο μακρινό Μεξικό (χμ, σαν υπερβολικά απλό ακούγεται) και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Zacateca, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο "Quinta Real". Τι το παράξενο λοιπόν έχει το εν λόγω hotel;


Κατ' αρχήν, φέρει σχήμα κυκλικό, όπως ακριβώς μία αρένα, και τα δωμάτιά του είναι κατανεμειμμένα το ένα δίπλα στο άλλο και γύρω γύρω κατά μήκος όλου του κτηρίου. Τα κρεβάτια βρίσκονται κάτω από τους πέτρινους ή ξύλινους τοίχους του έχοντας θέα την κεντρική πλατεία Plaza de Toros, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα αναμενόμενα αγαθά που προσφέρει ένα φυσιολογικό ξενοδοχείο συν δορυφορική τηλεόραση και Jacuzzi.
Το ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο είναι μέρος της εταιρίας "Quinta Real", η οποία και δραστηριοποιείται σε όλο το Μεξικό. Απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης και 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, εβρισκόμενο στην οδό Ignacio Rayon 434.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλυσίδα ξενοδοχείων "Quinta Real" πατήστε εδώ, ενώ πιο συγκεκριμένα για την "Αρένα" μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.