Αυστηρά Μόνο για Γυναίκες! (Σ. Αραβία)


Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο αποκλειστικά για γυναίκες είναι γεγονός! Βρίσκεστε στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και η κεντρική ιδέα πίσω από την παράξενη αυτή τουριστική επιχείρηση (γιατί πίσω από κάθε τι αλλόκοτο βρίσκεται πάντα ένας καλός λόγος) είναι οι αυστηροί ισλαμικοί νόμοι που απαγορεύουν τις επαφές ανάμεσα στα δύο φύλα εκτός και αν υπάρχει συγγενικός δεσμός.


Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο φέρει το σχετικά συμβατικό όνομα "Luthan Ηotel & Spa", ενώ απασχολεί γυναίκες υπαλλήλους αυστηρά ντυμένες με το παραδοσιακό μουσουλμανικό ένδυμα που καλύπτει το σώμα τους από το κεφάλι έως τα πόδια. Διαθέτει 25 δωμάτια, πολυτελείς αίθουσες συνεδρίων και συνεστιάσεων, καθώς και πλήθος υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς (μιας και η αγάπη προς την περιποίηση δεν γνωρίζει εθνικότητες). Επιπλέον διαθέτει spa, σάουνα, εσωτερική θερμική πισίνα καθώς και αίθουσα γιόγκα!

Οι ιδιοκτήτριες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι επίσης γένους θυληκού: 20 πριγκίπισσες και αρκετές γυναίκες επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα έγινε δεκτή στη Σαουδική Αραβία με ενθουσιασμό, κάτι που αναμένεται να μεταφραστεί σε μεγάλα μελλοντικά κέρδη για τις εμπνευστριές του.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του "Luthan Hotel & Spa" (όπου μπορείτε να βρείτε σε μορφή .pdf το πρόγραμμα γυμναστικής και χαλάρωσης που μπορούν να απολαύσουν οι απαιτητικές γυναίκες-πελάττισες του ξενοδοχείου) ή στο τηλέφωνο+966 (1) 480 7799.




1 Response
  1. Marily Says:

    Πρωτότυπη ιδέα! Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η διαμονή σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο και σίγουρα ακούγεται πράγματι κερδοφόρο για τις εμπνεύστριές του.

    Ίσως πράγματι κάτι τέτοιο να έκανε καλό σε γυναίκες που θέλουν να ηρεμήσουν και να ξεφύγουν από όλους και όλα ύστερα από κάποια σχέση που τελείωσε άσχημα!
    Thank you, noted!